Sobna vrata

Upoznajte se sa prednostima ovih vrata

prednosti

Zašto izabrati ova vrata

Višenamenska

Izvanredna tehnologija koja kombinuje drvo i PVC materijale, a time ispunjava i mnoge druge funkcionalne zahteve. Otporna na vlagu, mogu se koristiti za toalete i kupatila kao i za bolnice, škole, kantine...

Izgled

Osim što su otporna na vlagu, Adokapı sobna vrata predstavljaju deo nameštaja svojim prefinjenim izgledom drveta, ispunjavaju i estetske zahteve vlasnika, a kompozit im obezbeđuje otpornost i trajnost.

Lakoća održavanja

Voda nema uticaj na njih i mogu se brisati vlažnom krpom. Zbog kombinacije materijala, koji je i ekološki prihvatljiv, nečete imati problema sa termitima i ostalim drvnim štetočinama.

Sigurnost

Adokapi sobna vrata poseduju sve neophodne sertifikate kojima garantuje da naši proizvodi ispunjavaju norme kvaliteta i bezbednosti. Iskorišćavanje prirodnih resursa i proizvodnja otpada je svedena na najniži mogući nivo.

Kako su nastala i kome su namenjena?

Kao najveći proizvođač drvenih kompozitnih kućnih vrata u Evropi i na Bliskom istoku, Adokapı predstavlja svoj jedinstveni kvalitet krajnjim korisnicima na globalnom nivou kroz široku mrežu dobavljača.

Za sva pitanja u vezi saradnje, možete nam poslati zahtev preko stranice "Veleprodaja" ili klikom na dugme